Yahoo Messenger

labidjiee
Testimonials

Dagangan mantap nih om suhu.........
gw mau ngasih testi nih....walau masih nubie, si suhu nih stiker masih kasih pelayanan yang terbaik kepada gw, gw mesen yang carbon silver noh kemaren, di sms langsung ditanggapi,
SELLER YANG DI ANJURKAN DEH.........
Dijamin ngga ada yang lebih baik dari ini.......ramahnya minta ampun, ramah banget,jujur and pakingnya rapi......
Sukses buat dagangannya om.....
thanks om suhu........

mesin150
Read More...
Bestsellers
Fox Lancip Deker
Rp. 125,000.00
Fox Bomber
Rp. 250,000.00 Rp. 240,000.00
Fox 360
Rp. 150,000.00 Rp. 140,000.00
Contact

 




HP:08978228608


PIN:D9198178


WHATSAPP:08978228608

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kneepad RS Taichi

Kneepad RS Taichi
Product Code: Kneepad RS Taichi
Reward Points: 0
Availability: In Stock
Price: Rp. 285,000.00
   - OR -   

RS Taichi Stealth CE Knee Guards knee pad off-road motorcycle racing cycling bicycle riding pads protector protective clothing, (Sepasang Pelindung lutut untuk adventure dan off road dengan bahan lembut dilengkapi pading spons)

 

product Description

  • Designed to wear under casual clothing without being highly visible or bulky.
  • CE approved armor
  • Elastic strap for secure fit.
  • Sizing: (Around knee/Protector length)
  • SOLD IN PAIRS

 

ALL SIZE

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad            Good

Enter the code in the box below: